Διακοπή ομιλίας της Μέρκελ με «ελληνικό άρωμα» για το δημοψήφισμα
Μικρή ομάδα ατόμων «υποδέχθηκε» με συνθήματα για το ελληνικό δημοψήφισμα την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στα κεντρικά του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών στο Βερολίνο. Η μικροένταση διήρκησε για λίγη ώρα, μέχρι οι πολίτες να βγουν από το κτίριο, χωρίς η καγκελάριος να χάσει την ψυχραιμία της.
Μικρή ομάδα ατόμων «υποδέχθηκε» με συνθήματα για το ελληνικό δημοψήφισμα την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στα κεντρικά του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών στο Βερολίνο.
Η μικροένταση διήρκησε για λίγη ώρα, μέχρι οι πολίτες να βγουν από το κτίριο, χωρίς η καγκελάριος να χάσει την ψυχραιμία της.
Περίπου τρία άτομα φώναξαν «όχι», «όχι» (στα ελληνικά) και ύψωσαν χαρτιά με τη λέξη όταν η Μέρκελ πήγε στο βήμα.
Η ομάδα απομακρύνθηκε χωρίς ένταση. Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο n-tv, η καγκελάριος απάντησε με «ναι» (επίσης στα ελληνικά) και δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέον Μπότσταϊν: Αποχωρεί από το Bard College μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
- Χαοτικά και παράξενα: Πόσο τυχαία είναι τα όνειρα;
- Κραυγή αγωνίας για τις γυναικοκτονίες
- Τοπία που κόβουν την ανάσα: Αυτά είναι όλα τα νέα γεωπάρκα της UNESCO στην Ευρώπη
- Σκιές πολέμου στα Φώκλαντς!
- Η Σαρλίζ Θερόν μιλάει για την ανατροφή των παιδιών της

