Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα πιο σκληροπυρηνική έκδοση της AMG GT ετοιμάζει η Mercedes-Benz

Νέα πιο σκληροπυρηνική έκδοση της AMG GT ετοιμάζει η Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz προαναγγέλλει την άφιξη μιας νέας ακόμα ισχυρότερης έκδοσης της AMG GT η οποία, όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τα διακριτικά Black Series προσφέροντας περισσότερη ισχύ και μια σειρά αναβαθμίσεων για το σπορ coupe.

H γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video το οποίο προαναγγέλλει την άφιξη ενός «γρήγορου» αυτοκινήτου το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της AMG GΤ.

Αν και οι Γερμανοί δεν δίνουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα της νέας έκδοσης, ήδη ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει ένα πιο σπορ δοκιμαστικό πρωτότυπο της AMG GΤ να εκτελεί δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring, και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την έκδοση Black Series του σπορ coupe της Mercedes-Benz.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της, η AMG GT Black Series αναμένεται να είναι ισχυρότερη από τους 510 ίππους που προσφέρει η S έκδοση με τις πληροφορίες να αναφέρουν αύξηση της τάξης των 50 ίππων, ενώ θα βασιστεί στην αγωνιστική GT3 που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο αποτελώντας, ωστόσο, μια ηπιότερη και road-legal εκδοχή της.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης, η Mercedes-Benz σε αντίθεση με την συνήθη τακτική της η οποία θέλει την παρουσίαση των εκδόσεων Black Series προς το τέλος της διάρκειας ζωής ενός μοντέλου, η αντίστοιχη έκδοση της AMG GΤ αναμένεται να δώσει το στίγμα της εντός του 2016.

Auto Express

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024