Η νέα διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Κωνσταντίνος Λιντζεράκος αναλαμβάνει διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.
Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Κωνσταντίνος Λιντζεράκος αναλαμβάνει διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.
Τη νέα διοίκηση συμπληρώνουν δύο υποδιοικητές, ο δικηγόρος και οικονομολόγος Ευάγγελος Πετρόπουλος και ο κυβερνήτης αεροσκαφών Κάρολος Λάμπρου.
«Έργο κατά προτεραιότητα της νέας διοίκησης της ΥΠΑ είναι η ανάσχεση της πορείας απαξίωσης, η βελτίωση και ανάπτυξη συνολικά της ΥΠΑ και όλων των αεροδρομίων της χώρας, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, της εθνικής οικονομίας και του τουρισμού» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός.
Ακόμα, με απόφαση του κ. Σπίρτζη τοποθετείται νέος πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων (ΕΑΣΠ) ο Δημήτριος Πλειώνης, στέλεχος του αεροπορικού τομέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμβλώσεις: Η Καρυστιανού έγινε πρωτοσέλιδο και εκτός συνόρων με τις αναχρονιστικές επικίνδυνες δηλώσεις
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση» (vid)
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας
- Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz

