Γιορτή για την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς στον Αγ.Παντελεήμονα
Γιορτή αλληλεγγύης και συντροφικότητας, γέλιου και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως καταγωγής και ηλικίας οργανώνεται στις 6 το απόγευμα με στόχο την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα. Η παιδική χαρά παραμένει κλειστή παρά την εδώ και δύο χρόνια δέσμευση του δήμου Αθηναίων για την επαναλειτουργία της και παρά τις επανειλημμένες δράσεις τοπικών συλλογικοτήτων και φορέων.
Γιορτή αλληλεγγύης και συντροφικότητας, γέλιου και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως καταγωγής και ηλικίας οργανώνεται στις 6 το απόγευμα με στόχο την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα.
Στην πλατεία θα λάβουν χώρα πλήθος παιδικών και όχι μόνο, δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων:
- Εργαστήρι Ζωγραφικής, για μικρούς και μεγάλους, από την Βάσω Τζούτη.
- Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, με τον Θανάση Παπαστάθη και τον Πίκο Απίκο.
- Παράσταση Καραγκιόζη: «Το πανηγύρι του Καραγκιόζη στον Αγ. Παντελεήμονα», από τον Άθω Δανέλλη.
Την παιδική γιορτή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα οργανώνει η Ανοιχτή Πόλη της 6ης δημοτικής κοινότητας και τη στηρίζουν η Κίνηση Κατοίκων 6ης κοινότητας, η Δομή Αλληλεγγύης «το Μυρμήγκι» και το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εργαζόμενος της Disney τραυματίστηκε από ψεύτικο βράχο 180 κιλών [βίντεο]
- «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ρέιντζερς για τον Πενράις»
- Έρχεται η πρώτη υπερπανσέληνος του 2026 – Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι του Λύκου»
- Νέα Πειραματικά σχολεία… κι όπου βγει: Νησίδες αριστείας ή πειραματισμοί εις βάρος των παιδιών;
- Μαρκόπουλο: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 23χρονο
- «Τέλος το Κόπα Άφρικα για τον Ντέσερς, λόγω τραυματισμού»
