Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΤΕ: Επιτάχυνση των ρυθμίσεων δανείων

ΕΤΕ: Επιτάχυνση των ρυθμίσεων δανείων

Επιτάχυνση των ρυθμίσεων δανείων αναμένει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. «Για όλους τους πελάτες μας υπάρχει λύση αρκεί να θέλουν και οι ίδιοι να συνεργαστούν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε ότι η ΕΤΕ καλείται σήμερα περισσότερο από ποτέ να στηρίξει την οικονομία. «Στην Εθνική είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε πραγματικό επιχειρηματικό ρίσκο σε επιχειρήσεις νέας νοοτροπίας» είπε.

Επιτάχυνση των ρυθμίσεων δανείων αναμένει ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. «Για όλους τους πελάτες μας υπάρχει λύση αρκεί να θέλουν και οι ίδιοι να συνεργαστούν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε ότι η ΕΤΕ καλείται σήμερα περισσότερο από ποτέ να στηρίξει την οικονομία. «Στην Εθνική είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε πραγματικό επιχειρηματικό ρίσκο σε επιχειρήσεις νέας νοοτροπίας» είπε.

Ειδικότερα, ο κ. Φραγκιαδάκης μιλώντας στην γενική συνέλευση της τράπεζας τόνισε ότι η Εθνική καλείται σήμερα περισσότερο από ποτέ να διοχετεύσει ρευστότητα στην αγορά, να βοηθήσει τους πελάτες της, μικρούς και μεγάλους, να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους και να εξοπλίσει το ανθρώπινο δυναμικό της με τα κατάλληλα εργαλεία για γνώσεις για να εκτελούν αυτό το σημαντικό έργο.

Επίσης, ο κ. Φραγκιαδάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η στροφή και η προσαρμογή του μοντέλου επιχειρηματικότητας είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να ενθαρρύνουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν τις δράσεις τους που τις βοήθησαν να πετύχουν στο παρελθόν και να αφήσουν τις πρακτικές που αλλοίωσαν τα κριτήρια λήψης αποφάσεων.

«Στην Εθνική είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε πραγματικό επιχειρηματικό ρίσκο σε επιχειρήσεις νέας νοοτροπίας» είπε και πρόσθεσε ότι «η πρόθεση μας να στηρίξουμε την αλλαγή νοοτροπίας στην ανάληψη κινδύνου δεν περιορίζεται μόνον στις νέες χρηματοδοτήσεις, αλλά αφορά και τη αποτελεσματικότερη και μακροπρόθεσμη εξυγίανση της ποιότητας χαρτοφυλακίου μέσω της εμπέδωσης της φιλοσοφίας πληρωμών».

Η ΕΤΕ έχει ήδη ρυθμίσει 3 δισ. ευρώ δάνεια

Ο κ. Φραγκιαδάκης ανέφερε ότι το 2014 η Εθνική Τράπεζα αναδιάρθρωσε και ρύθμισε σχεδόν 3 δισ. ευρώ δάνεια, ενώ συνεχίζει την προσπάθεια και στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

«Αναμένουμε επιτάχυνση των ρυθμίσεων, όχι μόνον μετά την επιστροφή της ομαλότητας του οικονομικού κλίματος αλλά επειδή έχουμε εμπλουτίσει τα προϊόντα μας και βελτιστοποιήσει τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Για όλους τους πελάτες μας υπάρχει λύση αρκεί να θέλουν και οι ίδιοι να συνεργαστούν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024