Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
5 εξωφρενικά πολυτελείς γάμοι Κροίσων

5 εξωφρενικά πολυτελείς γάμοι Κροίσων

H επιχείρηση της Wendy El Khour έχει διοργανώσει πολλούς εντυπωσιακούς γάμους. Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, θυμάται τους πέντε πιο δαπανηρούς.

Όλγα Γιαννακοπούλου Φωτό: weddedwonderland.com, Pinterest

Επίδειξη πλούτου που ξεπερνάει τα όρια, με προϋπολογισμό που σοκάρει εμάς τους κοινούς θνητούς. Ζευγάρια που ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια μόνο για τα λουλούδια, για γαμήλιες τούρτες που χρειάζεται σκάλα για να κοπούν και υπερβολικά νυφικά. Εισχωρήσαμε στους πιο εντυπωσιακούς και σας τους παρουσιάζουμε.
Ο γάμος του Αλί και της Λάνα στο Μπεϊρούτ
Οι 1060 καλεσμένοι του ζευγαριού από το Λίβανο έζησαν από κοντά έναν γάμο, συνώνυμο της υπερβολής. Η πανύψηλη επταόροφη τούρτα, μια διακόσμηση χώρου με στολισμό από χιλιάδες λουλούδια από τοίχο σε τοίχο με LED φωτισμό και το πανάκριβο Elie Saab νυφικό με την τεράστια ουρά, έδωσαν το στίγμα τους και χάρη σε αυτά κανείς παρευρισκόμενος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό τον γάμο.
Ο γάμος της Λαρίνα και του Μπεν στη Νέα Υόρκη
Γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια στο Mεξικό και παντρεύτηκαν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στη Νέα Υόρκη. Η δεξίωση έγινε στο The Pierre Hotel, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της πόλης, με ακριβούς πίνακες ζωγραφικής, αντίκες και επιχρυσωμένα σερβίτσια. Το Inbal Dror νυφικό και τα Jimmy Choo παπούτσια, σαν να βγήκαν από παραμύθι, το ίδιο κι ολόκληρος ο γάμος.
Ο γάμος της Σάντι και του Ροντ στο Σίδνει
Αυτός ο γάμος έγινε στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, σε μια αίθουσα στολισμένη έτσι ώστε να μοιάζει με τροπικό δάσος. Πολύ εντυπωσιακός ο ανθοστολισμός, με λουλούδια σε έντονα χρώματα Η γαμήλια τούρτα αποτελείτο από τρία ζωγραφισμένα στο χέρι κέικ, το καθένα διακοσμημένο με φύλλα χρυσού.
Ο γάμος της Νάντια και του Σαμ στο Μπέβερλι Χιλς
Στο The London Hotel, ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του Δυτικού Χόλιγουντ έκαναν η Νάντια και ο Σαμ τη δεξίωση του γάμου τους. Με μια θέα που κόβει την ανάσα, οι καλεσμένοι πήραν το δείπνο τους κάτω απ’ τα αστέρια.
Η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό Rita Vinieris με στρώσεις από οργάντζα και ζώνη στολισμένη με πολύτιμες πέτρες. Τα κοσμήματά της, όλα Cartier. Τις παιώνιες δε, που λατρεύει η Νάντια τις παρήγγειλε από την Ολλανδία για τον στολισμό γιατί ήταν εκτός εποχής.
Ο γάμος της Μπρίτανι και του Τζάστιν στην λίμνη Κόμο
Συνώνυμο της πολυτέλειας αυτός ο γάμος που έγινε σε μία βίλα στο Λένο και η η πρόσβαση ήταν εφικτή μόνο μέσω θαλάσσης. Το πάρτι που κράτησε 3 ολόκληρες μέρες περιλάμβανε και γευσιγνωσία ζυμαρικών. Η νύφη φόρεσε ένα Inbal Dror και έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα από τα πιο ονειρικά μέρη του κόσμου.

gamos.gr

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024