Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 21:00 απόψε έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, από το ύψος των Σελιανιτίκων της Αιγιάλειας, έως και τον κόμβο του Ρίου, στην Πάτρα.
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 21:00 απόψε έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, από το ύψος των Σελιανιτίκων της Αιγιάλειας, έως και τον κόμβο του Ρίου, στην Πάτρα.
Ειδικότερα, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πάτρα, τα οχήματα θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων και θα επιστρέφουν στη νέα εθνική οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ρίου.
Αντίθετα, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, τα αυτοκίνητα θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό, μέσω προσωρινού κλάδου εξόδου, που βρίσκεται στο 196ο χιλιόμετρο και θα επανέρχονται στην νέα εθνική οδό, μέσω του προσωρινού κλάδου εισόδου, που βρίσκεται στο 192ο χιλιόμετρο.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κρίθηκαν απαραίτητες, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες εκσκαφής υψηλού ορύγματος, κοντά στην χιλιομετρική θέση 195,5.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπουδαία διάκριση για τη Φωτεινή Τριχά: Αναδείχτηκε κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα – Απεγκλωβίστηκαν άτομα
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Το «μυστικό» του Λιούς Χάμιλτον – Η καθημερινή συνήθεια που δεν αμελεί ποτέ ο Άγγλος πιλότος
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς

