Στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου ο αυστριακός καγκελάριος
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τοναυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν. Ο πρωθυπουργός του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Αθήνα και σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η επίσκεψη του κ. Φάιμαν θα γίνει στις 16 Ιουνίου.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους.
Ο αυστριακός καγκελάριος επανέλαβε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να υπάρχει μια μακροπρόθεσμη διευθέτηση της χρηματοδότης για την Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον καγκελάριο για τις πρόσφατες δηλώσεις του και του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Αθήνα. Η επίσκεψη του κ. Φάιμαν αναμένεται να γίνει στις 16 Ιουνίου.
Διαβάστε επίσης:
- Ο αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν θα επισκεφθεί σύντομα την Ελλάδα
- Την κατάσταση στην Αθήνα από κοντά θέλει να δει ο αυστριακός καγκελάριος
- Φάιμαν για Ελλάδα: Λύση 5ετίας με μέτρα και αναβολή πληρωμών υπό όρους
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του