Νέο κρησφύγετο σε σχέση με τις έρευνες της Νέας Αγχιάλου
Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο και τη σύλληψη δύο ατόμων, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου νέο κρησφύγετο στο οποίο πραγματοποιείται έρευνα.
Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο και τη σύλληψη δύο ατόμων, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου νέο κρησφύγετο, στο οποίο πραγματοποιείται έρευνα.
Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την αστυνομία τυχόν ευρήματα. Από την πρώτη πάντως εικόνα σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα, αποκόμματα εφημερίδων και σχεδιαγράμματα, που διερευνάται τι απεικονίζουν.
Το κρησφύγετο ήταν στην περιοχή Ανω Λεχώνια και θα πρέπει να ήταν ένα από τα ορμητήρια των ληστών. Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι είχε νοικιαστεί σε προγενέστερο χρόνο από το κρησφύγετο της Αγχιάλου και θα πρέπει να χρησιμοποιείτο σαν ορμητήριο.
Συνεργεία της Σήμανσης και των Εγκληματολογικών Ερευνών έσπευσαν στο κρησφύγετο για την ανίχνευση αποτυπωμάτων και βιολογικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθούν πρόσωπα που έχουν περάσει από το εν λόγω οίκημα.
Την Παρασκευή είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, όπου συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις φερόμενοι ως δράστες της ληστείας που έγινε πριν από ένα χρόνο σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο, οι Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης. Το τρίτο άτομο, που βρισκόταν στη διώροφη μεζονέτα και αναγνωρίστηκε ως ο Σπύρος Δραβίλας, αυτοκτόνησε.
Η βαλλιστική έρευνα από τα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας έδειξε ότι στα τρία καλάσνικοφ που βρέθηκαν στη μεζονέτα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.
Διαβάστε επίσης
- Ανάληψη ευθύνης για την εκτέλεση του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού
- Η έφοδος στη μεζονέτα της Ν.Αγχιάλου πρόλαβε νέα ληστεία σε τράπεζα
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις της Ν.Αγχιάλου και στην αυτοκτονία Δραβίλα
- Ένας νεκρός, δύο συλλήψεις στην επιχείρηση για τους ληστές του Διστόμου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η FIFA και η IFAB ετοιμάζουν νέο νόμο κατά του ρατσισμού με κεντρικό πρόσωπο τον Βινίσιους
- Τσουκαλάς: «Ένοχη και προκλητική» η σιωπή Μητσοτάκη για τις υποκλοπές
- Ανδρουλάκης για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν: «Η ειρήνη προϋποθέτει συνεννόηση και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της – Την ακινητοποίησε και την χτυπούσε, πώς σώθηκε
- Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της για το ματς με τον Πανσερραϊκό
