Αποκλείστηκε από το Ρολάν Γκαρός ο Μάρκος Παγδατής
Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας αντιμετώπισε την Τετάρτη τον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμχούρ, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-3, 4-6, 6-2 και τέθηκε εκτός συνέχειας στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ.
Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας αντιμετώπισε την Τετάρτη τον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμχούρ, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-3, 4-6, 6-2 και τέθηκε εκτός συνέχειας στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ.
Ο Βόσνιος τενίστας θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (6-2, -76, 6-3) τον Μαρσέλ Γκρανογιέρς.
Ο Στάνισλας Βαβρίνκα επικράτησε με 3-1 σετ (6-3, 6-4, 5-7, 6-3) του Ντούσαν Λάγιοβιτς, ενώ με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3) νίκησε ο Ζιλ Σιμόν τον Μάρτιν Κλιζάν.
Στις εκπλήξεις ο αποκλεισμός του Φερνάντο Βερδάσκο από τον Μπέντζαμπιν Μπέκερ με 3-2 σετ (4-6, 6-0, 6-1, 5-7, 8-10).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442