Το αδιαχώρητο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, 5,5 εκατ. ευρώ κληρώνουν την Κυριακή
Τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που μοιράζει το τζακποτ της Κυριακής, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον σε μεγάλο αριθμό παικτών, με αποτέλεσμα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να επικρατεί το αδιαχώρητο. Κάθε λεπτό σε όλη την χώρα, κατατίθενται κατά χιλιάδες οι στήλες σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.
Τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που μοιράζει το τζακποτ της Κυριακής, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον σε μεγάλο αριθμό παικτών, με αποτέλεσμα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να επικρατεί το αδιαχώρητο.
Κάθε λεπτό σε όλη την χώρα, κατατίθενται κατά χιλιάδες οι στήλες σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χτες, Πέμπτη, σύμφωνα με στοιχεία της ΟΠΑΠ ΑΕ, συμπληρώθηκαν 9.139.000 στήλες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Από την αρχή της χρονιάς, στην κατηγορία 5+1 έχουν βρεθεί 11 νικητές που έχουν μοιραστεί 14.167.550 ευρώ.
Συνολικά φέτος το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει 38.228.883 ευρώ σε 5.056.479 νικητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος

