Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φήμες ότι ο Ντεπ εγκατέλειψε τα γυρίσματα των «Πειρατών»

Φήμες ότι ο Ντεπ εγκατέλειψε τα γυρίσματα των «Πειρατών»

Να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», που πραγματοποιούνται στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, και να επιστρέψει στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται η σύζυγός του, αποφάσισε ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gold Coast Bulletin. Οι παραγωγοί της ταινίας διέψευσαν το δημοσίευμα.

Να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», που πραγματοποιούνται στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, και να επιστρέψει στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται η σύζυγός του, αποφάσισε ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gold Coast Bulletin, ο Τζόνι Ντεπ και η σύζυγός του Άμπερ Χερντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες, καβγάδιζαν αδιάκοπα στη διάρκεια των γυρισμάτων. Αμερικανικοί ιστότοποι υποστηρίζουν, μάλιστα, πως οι παραγωγοί ζήτησαν από τη Χερντ να μην επισκέπτεται τα πλατό, γιατί οι διαπληκτισμοί τους δημιουργούσαν προβλήματα.

Η Χερντ επέστρεψε στις ΗΠΑ μαζί με τα δυο τεριέ του ζεύγους, Πίστολ και Μπου, τα οποία έπρεπε να εγκαταλείψουν την Αυστραλία μετά την απειλή των αυστραλιανών αρχών να τους κάνουν ευθανασία, επειδή εισήλθαν στη χώρα, χωρίς να έχει ακολουθηθεί η απαιτούμενη διαδικασία.

Σύμφωνα με την Bulletin, το αρχικό σχέδιο ήταν να τα συνοδεύσει ο Τζόνι Ντεπ πίσω στις ΗΠΑ, αλλά ο διάσημος ηθοποιός άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή έπειτα από παρέμβαση των παραγωγών της ταινίας.

Πάντως, ο Μάικλ Σίνγκερ, στέλεχος της παραγωγής, διέψευσε τις πληροφορίες. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις προβλέψεις μας όσον αφορά το γύρισμα, ούτε τα πηγαινέλα των μεν και των δε, αλλά μπορώ να σας πω ότι τίποτε από αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε ο ίδιος στην Sydney Morning Herald.

«Τα γυρίσματα του κ. Ντεπ γίνονται βάσει του προβλεπόμενου προγράμματος. Όλα είναι φυσιολογικά, όλος ο κόσμος εργάζεται» πρόσθεσε.

Αν, πάντως, επιβεβαιωθεί η αποχώρησή του από τα γυρίσματα, την οποία προσπάθησαν απεγνωσμένα να αποτρέψουν εκπρόσωποι των παραγωγών, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα πρόκειται για άλλη μια αναποδιά για την Disney, έπειτα από έναν τραυματισμό του ηθοποιού στο χέρι, ο οποίος τον είχε αναγκάσει να επιστρέψει και τον Μάρτιο στις ΗΠΑ για θεραπεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024