Ένας τραυματίας από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο Μαρούσι
Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε γραφεία πρακτορείου ασφαλειών στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι. Από την έκρηξη, στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε γραφεία πρακτορείου ασφαλειών στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι.
Από την έκρηξη, στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ
προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
{{{ map }}}
Ο τραυματίας ένας άνδρας περίπου 60 χρονών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας είναι συγγενικό πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ο οποίος φέρεται να είναι σύμβουλος ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Όπως έγραψε το epoli.gr, στο εμπορικό κέντρο προκλήθηκε πανικός, καθώς στο Εμπορικό Κέντρο υπήρχε κόσμος, λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί χώροι εστίασης και ένα γυμναστήριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Υποκλοπές: Έκθετο το Μαξίμου – Για πρώτη φορά έγγραφο αποδεικνύει τις σχέσεις κυβέρνησης και Intellexa
- Λίβανος: Παρέμβαση της UNESCO για 39 μνημεία
- Πάτρα: Τετραμελής οικογένεια εγκλωβίστηκε σε τζιπ μετά από τροχαίο
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Λιντς
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
