Τη συμμετοχή του D. Pedrosa στο προσεχές GP Γαλλίας που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Le Mans το τριήμερο 15 με 17 Μαΐου επιβεβαίωσε η ομάδα της Honda.

Όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός αναβάτης της ιαπωνικής ομάδας ανέρρωσε πλήρως μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με σκοπό να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο δεξί χέρι του.

«Έχω κάνει πολλές θεραπείες τις τελευταίες εβδομάδες μετά την επέμβαση και η κατάσταση βελτιώνεται βήμα-βήμα».

«Αισθάνομαι πιο δυνατός και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω και να βρεθώ πάνω στη μοτοσικλέτα – άλλωστε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι μετά την αποθεραπεία».

«Θα είναι καλό να επιστρέψω στην ομάδα μετά από τόσο καιρό και φυσικά να συναντήσω όλους τους οπαδούς στο Le Mans”, δήλωσε ο D. Pedrsosa», o οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση έχοντας ήδη απουσιάσει από τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Το παρόν στην πίστα του Le Mans θα δώσει ο ομόσταυλος του D. Pedrosa στην ομάδα της Honda, Μ. Marquez, ο οποίος συμμετείχε με σπασμένο δάχτυλο στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Jerez.

«Μετά την Jerez είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και τώρα αισθάνομαι πολύ πιο δυνατός για αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Δεν προπονήθηκα αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να δώσω την ευκαιρία στο δάχτυλό μου να επανέλθει στο 100%, αυτός ήταν ο βασικός μας σκοπός», δήλωσε με τη σειρά του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 και του 2014 M. Marquez.

auto.in.gr