Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στα ΚΕΠ από εργαζόμενους
Καμπανάκι κινδύνου για την κατάσταση στα ΚΕΠ χτυπούν οι εργαζόμενοι, κάνοντας λόγο για αθρόα ένταξη διαδικασιών που έχει φέρει τον θεσμό στα όριά του. Αφορμή για την αντίδραση των εργαζομένων στα ΚΕΠ αποτέλεσε η ένταξη δύο νέων διαδικασιών που αφορούν το επίδομα σίτισης για 200.000 πολίτες και την έκδοση βιβλιαρίων υγείας για περίπου 2 εκατομμύρια ανασφάλιστους.
Καμπανάκι κινδύνου για την κατάσταση στα ΚΕΠ χτυπούν οι εργαζόμενοι, κάνοντας λόγο για αθρόα ένταξη διαδικασιών που έχει φέρει τον θεσμό στα όριά του.
Αφορμή για την αντίδραση των εργαζομένων στα ΚΕΠ αποτέλεσε η ένταξη δύο νέων διαδικασιών που αφορούν το επίδομα σίτισης για 200.000 πολίτες και την έκδοση βιβλιαρίων υγείας για περίπου 2 εκατομμύρια ανασφάλιστους, σύμφωνα με το Έθνος.
Γεωμετρική αύξηση αναμένεται να έχουν οι εργασίες των ΚΕΠ κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της ένταξης νέων διαδικασιών, όπως είναι τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στα ΚΕΠ, Κ.Βώνος, ζητά την ενίσχυση του θεσμού με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση
- Οι Μπέκαμ κάνουν χοντρό ταμείο – Αποκαλύφθηκε η τεράστια περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια
- Ιαπωνία: Φοβάται την έλλειψη νάφθας – Τι είναι και γιατί ανησυχούν οι άνθρωποι;
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο για αμυντική συνεργασία με την Ελλάδα
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
