Ισπανία: Έκρυψαν 8χρονο σε βαλίτσα για να τον φέρουν στην Ευρώπη
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ισπανία η είδηση ότι ένας πατέρας από την Ακτή Ελεφαντοστού προσπάθησε να φέρει στην Ευρώπη τον 8χρονο γιο του, κρυμμένο μέσα σε μια βαλίτσα. Το παιδί ανακάλυψαν οι Αρχές στη Θέουτα, την ισπανική πόλη που βρίσκεται στα αφρικανικά παράλια. Όταν άνοιξαν τη βαλίτσα το παιδί ήταν σε κακή κατάσταση.
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ισπανία η είδηση ότι ένας πατέρας από την Ακτή Ελεφαντοστού προσπάθησε να φέρει στην Ευρώπη τον 8χρονο γιο του, κρυμμένο μέσα σε μια βαλίτσα.
{{{ map }}}
Το παιδί ανακάλυψαν οι Αρχές στη Θέουτα, την ισπανική πόλη που βρίσκεται στην Αφρική, απέναντι από το Γιβραλτάρ. Όταν άνοιξαν τη βαλίτσα το παιδί ήταν σε κακή κατάσταση.
Ο πατέρας, ο οποίος ζούσε στα Κανάρια Νησιά, προσπάθησε ουσιαστικά να φέρει τον γιο του στη χώρα.
«Στην αρχή νομίζαμε ότι η βαλίτσα είχε ναρκωτικά. Όταν την ανοίξαμε δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας» δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.
O πατέρας συνελήφθη και οδήγηθε στη φυλακή, ενώ ο μικρός Αμπού νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)
- Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τον πανικό γύρω από την παρουσία του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- Greece’s Energy Minister Promotes Country As Regional Energy Hub Ahead of Washington Energy Summit
- Μεγάλη Βρετανία: Το Λονδίνο ανακοίνωσε μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιταλία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο στη Βερόνα


