Ρώμη: Φωτιά έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο
Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα σε χώρο αποσκευών στο Φιουμιτσίνο, το κύριο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας, καθηλώνοντας τις πτήσεις και κλείνοντας τους γύρω δρόμους. Μέλη του προσωπικού εκδήλωσαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του καπνού, αλλά δεν υπάρχει κανείς τραυματίας. Οι πρώτες πτήσεις αναχώρησαν νωρίτερα από το προβλεπόμενο, στις 12:00 μεσημέρι, ενώ τα πρώτα στοιχεία γύρω από την πυρκαγιά αποκλείουν δόλο.
Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα σε χώρο αποσκευών στο Φιουμιτσίνο, το κύριο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας, καθηλώνοντας τις πτήσεις και κλείνοντας τους γύρω δρόμους. Μέλη του προσωπικού εκδήλωσαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του καπνού, αλλά δεν υπάρχει κανείς τραυματίας.
Οι πρώτες πτήσεις αναχώρησαν νωρίτερα από το προβλεπόμενο, στις 12:00 μεσημέρι, ενώ τα πρώτα στοιχεία γύρω από την πυρκαγιά αποκλείουν δόλο.
Παράλληλα, άνοιξε και πάλι ο αυτοκινητόδρομος που οδηγεί από την ιταλική πρωτεύουσα στο διεθνές αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο- Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Η ιταλική αεροπορική εταιρία Alitalia, πάντως, έκανε γνωστό ότι οι πτήσεις της θα εκτελούνται με κανονικό ρυθμό από τις 14:00 τοπική ώρα.
Στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου διακρίνεται ακόμη ένα μεγάλο σύννεφο καπνού και έντονη μυρωδιά έχει απλωθεί σε όλη την γύρω περιοχή.
Τα πρώτα στοιχεία γύρω από την πυρκαγιά αποκλείουν δόλο, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa. Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 00:15, σε χώρο αποσκευών του τρίτου τέρμιναλ. Τα ακριβή αίτια είναι υπό διερεύνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες

