Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΛΣ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για τη θέση του διευθυντή μπαλέτου

Η ΕΛΣ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για τη θέση του διευθυντή μπαλέτου

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το Ρενάτο Τζανέλλα, του οποίου η διετής θητεία στη Διεύθυνση του Μπαλέτου, λήγει στις 31 Ιουλίου 2015, η ΕΛΣ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την κάλυψη της θέσης. Σύμφωνα με την προκήρυξη, αναζητείται κορυφαία προσωπικότητα από τον χώρο του μπαλέτου, που θα διαθέτει αξιοσημείωτη καλλιτεχνική σταδιοδρομία και αποδεδειγμένη διοικητική εμπειρία σε λυρικά θέατρα ή σε ομάδες χορού κλασικής κατεύθυνσης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το Ρενάτο Τζανέλλα, του οποίου η διετής θητεία στη Διεύθυνση του Μπαλέτου, λήγει στις 31 Ιουλίου 2015, η ΕΛΣ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την κάλυψη της θέσης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αναζητείται κορυφαία προσωπικότητα από τον χώρο του μπαλέτου, που θα διαθέτει αξιοσημείωτη καλλιτεχνική σταδιοδρομία και αποδεδειγμένη διοικητική εμπειρία σε λυρικά θέατρα ή σε ομάδες χορού κλασικής κατεύθυνσης.

Οι αρμοδιότητες του θα είναι ο σχεδιασμός και η διαμόρφωση του προϋπολογισμού, η συμμετοχή στη διαμόρφωση και η υλοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματος του μπαλέτου, καθώς και η υψηλού επιπέδου διδασκαλία και προγύμναση των χορευτών.

Οι Έλληνες ή ξένοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για τη θέση πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση έως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στις 14:00, στα γραφεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της ΕΛΣ,στο κτίριο διοικητικών υπηρεσιών (Πανεπιστημίου 39, Γ’ όροφος, Αθήνα – 10564), από τις 08.00 έως τις 14.00, από Δευτέρα έως και Παρασκευή (τηλ. 210 3711200).

Ομοίως, ως προς τις αιτήσεις που θα σταλούν ηλεκτρονικά, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως βεβαιωθούν πώς όλα τα δικαιολογητικά έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: protocol@nationalopera.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024