Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Θ.Παπαγεωργίου πρόεδρος του νέου ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη.
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη.
Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Κυριάκος Κατζουράκης, εικαστικός, σκηνοθέτης, ομότιμος καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μέλη του νέου ΔΣ είναι: Αμαλία Μουτούση, ηθοποιός, Ιωσήφ Βιβιλάκης, θεατρολόγος, καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων εκπροσωπείται από τη Μέλπω Ζαρόκωστα και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από τους Ρήγα Αξελό και Ταξιάρχη Χάνο.
Υπενθυμίζεται πως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ορίστηκε ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός, ενώ αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής ο Θοδωρής Αμπαζής.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!