Πίτερ Παν
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);
Σελίδες : 96
Για παιδιά 7-13 ετών
Ένα βράδυ, ο Πίτερ Παν εισβάλλει ξαφνικά στην ήσυχη ζωή της Γουέντι και των δύο αδελφών της. Δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι μια μέρα θα πετούσαν ψηλά στον ουρανό, αλλά να που τώρα ακολουθούν τον Πίτερ Παν, το αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει, και τη νεράιδα Τίνκερμπελ σε απίστευτες περιπέτειες στη Χώρα του Ποτέ….
Ένα από τα αγαπημένα κλασικά έργα της παιδικής λογοτεχνίας σε μια έκδοση με υπέροχη εικονογράφηση.
Ξεφυλλίστε το βιβλίο
Ο Τζέιμς Μάθιου Μπάρι, Μέλος του Τάγματος της Αξίας, γνωστός και ως Τζ. Μ. Μπάρι, ήταν Σκωτσέζος συγγραφέας και δραματουργός. Είναι περισσότερο γνωστός ως δημιουργός του Πίτερ Παν, τον οποίο εμπνεύστηκε από τους φίλους του, τα αγόρια της οικογένειας Λουέλιν Ντέιβις. Γεννήθηκε στο Angus του Kirriemuir, και ήταν ο προτελευταίος από δέκα αδέρφια. Σπούδασε στην Ακαδημία Dumfries και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Νότιγχαμ, ώσπου άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή μυθιστορημάτων και αργότερα με τη δραματουργία. Το 1913 τιμήθηκε με τον τίτλο του βαρώνου. Η σορός του Μπάρι βρίσκεται στο Kirriemuir.
| Greban Quentin | |
| Σέβυ Σπυριδογιαννάκη | |
| Εκδόσεις Ψυχογιός | |
| Τζέιμς Μάθιου Μπάρι |
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [22.03 – 28.03.2026]
- Το Ιράν λέει ότι κατέρριψε αεροσκάφος F-15 κοντά στη νήσο Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ισόγειο σπιτιού στο Ρετζίκι – Στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα ο ένοικος
- H πρόταση του Ντουπλάντις στον Καραλή για να «ραπάρει» σε τραγούδι του (vid)
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Νερού: 2,5 δισ. άνθρωποι έχουν πρόβλημα πρόσβασης σε πόσιμο νερό
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
