Συνάντηση Τσίπρα με περιφερειάρχες και ΚΕΔΕ το Σάββατο
Συνάντηση με την Ένωση Περιφερειαρχών και την Κεντρική Ένωση Δήμων θα έχει το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία δεσμεύονται τα ταμειακά διαθέσιμα διαφόρων φορέων του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων των Δήμων και των Περιφερειών.
Συνάντηση με την Ένωση Περιφερειαρχών και την Κεντρική Ένωση Δήμων θα έχει το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Το ραντεβού με τους περιφερειάρχες είναι για τις 12 το μεσημέρι, ενώ το ραντεβού με τους δημάρχους θα γίνει στις 3 το απόγευμα.
Στη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία δεσμεύονται τα ταμειακά διαθέσιμα διαφόρων φορέων του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων και των Περιφερειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ-Πούτιν: Όταν η Ουάσιγκτον «μιλά τη γλώσσα» της Μόσχας – Το πανομοιότυπο λεξιλόγιο… δύο πολέμων
- Ένας συμπατριώτης του Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ
- Τρεις καταγγελίες «έβαλαν» χειροπέδες στον Γιώργο Τσαγκαράκη – Οι πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ.
- Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει αν υπήρξε ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους «Δύο Ξένους»
- LIVE: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ
- LIVE: Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ



