Κροτίδα εξερράγη στα χέρια ενός 20χρονου φιλάθλου της τοπικής ομάδας ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με αποτέλεσμα τραυματιστεί σοβαρά ο καρπός και η παλάμη του καθώς και να χάσει δύο δάκτυλα. Ειδικότερα, στις 5 το απόγευμα στο Καναλάκι, πριν ξεκινήσει ο αγώνας της ομάδας του με τον Π.Σ Πρέβεζας, για το τοπικό πρωτάθλημα, ο 20χρόνος, σύμφωνα με πληροφορίες, νόμισε πως μία κροτίδα ήταν καπνογόνο, την έπιασε και έσκασε στο χέρι του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου σε λίγη ώρα, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η Μύκονος Betsson ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο δεύτερο (76-90) και προκρίθηκε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά των play offs της Stoiximan GBL
LIVE: ΟΦΗ – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Βόλος για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.