Πράσινο φως για την ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας
Το σχεδιασμό για την ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ενέκρινε σε συνεδρίασή του το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ). Σύμφωνα με την εισήγηση, στην Αναπτυξιακή Τράπεζα θα ενταχθούν το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το ΕΤΕΑΝ, ενδεχομένως δε και άλλοι κυβερνητικοί φορείς με χρηματοδοτικές λειτουργίες.
Το σχεδιασμό για την ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ενέκρινε σε συνεδρίασή του το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, «σύμφωνα με την εισήγηση, στην Αναπτυξιακή Τράπεζα θα ενταχθούν το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το ΕΤΕΑΝ, ενδεχομένως δε και άλλοι κυβερνητικοί φορείς με χρηματοδοτικές λειτουργίες».
Εξάλλου με ευθύνη της Ομάδας Χρηματοπιστωτικού Τομέα του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, το σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση, στο πλαίσιο της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει απόψεις και προτάσεις με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δένδιας για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Ταυτοτικό στοιχείo και απόδειξη της ιστορικής μας συνέχειας
- Μια μπάλα εμπνευσμένη από πολεμίστριες
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «προστατεύει» τη Μόνα Λίζα και όχι τα θύματα του Έπσταϊν
- Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Φλώρινα- Εννέα συλλήψεις
- Αντιδράσεις με τη διαφήμιση της Σερένα Γούιλιαμς με ένεση φαρμάκου κατά της παχυσαρκίας (vids)
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο, να κληθεί ως μάρτυρας ο εφέτης ανακριτής ζητά η Καρυστιανού

