Ντάισελμπλουμ: Αργή η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΕΕ
Για αργή πρόοδο στις συνομιλίες με την Ελλάδα έκανε λόγο την Τετάρτη ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Για αργή πρόοδο στις συνομιλίες με την Ελλάδα έκανε λόγο την Τετάρτη ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
«Η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία γίνεται αργά, με τις διαφορές σε ορισμένα σημεία να εξακολουθούν να είναι μεγάλες» αναφέρει σε επιστολή του προς το ολλανδικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ έρχονται την ίδια ώρα που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκφράζεται αρνητικά για τη νέα ελληνική κυβέρνηση δηλώνοντας ότι «κατέστρεψε την πρόοδο της προηγούμενης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε επεμβαίνουμε όταν παίζουν δύο σκύλοι
- NBA: Μεγάλο διπλό για τους Σπερς (132-135), πέρασαν από τη Μινεσότα οι Σανς (105-108)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της θρησκείας (Μέρος ΣΤ’)
- «Τα πρόβατά μου γιατρεύτηκαν αλλά τα θανατώνουν» – Λόγια απόγνωσης από τον κτηνοτρόφο που υπέστη εγκεφαλικό
- MEGA Stories: Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων
- Η Καϊράτ Κ19 άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19 με τον Μπαγκντάτ (vid)


