Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» χρηματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα
Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα. Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού του υποκαταστήματος, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου και εισήλθαν με σκοπό να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο με ιμάντες, τους οποίους είχαν δέσει σε φορτηγάκι.
Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα.
Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού του υποκαταστήματος, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου και εισήλθαν με σκοπό να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο με ιμάντες τους οποίους είχαν δέσει σε φορτηγάκι.
Ωστόσο, για άγνωστο λόγο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διέφυγαν με άγνωστο μέσο.
Σε μικρή απόσταση από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα το οποίο φέρει ίχνη παραβίασης. Παράλληλα, μέσα στο υποκατάστημα βρέθηκε τμήμα του ιμάντα με τον οποίο έγινε η απόπειρα αφαίρεσης του χρηματοκιβωτίου.
Προανάκριση ενεργείται από το ΑΤ Αυλώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Γιορτινό μωσαϊκό με pistachio butter
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ

