Επίσκεψη Σαμαρά στο γραφείο Βενιζέλου στη Βουλή
Το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλου στη Βουλή επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ.Σαμαράς. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Τι είπε ο Σαμαράς για τις τροπολογίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς κατευθύνθηκε στο γραφείο του.
Βγαίνοντας από το γραφείο του κ. Βενιζέλου, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μια μικρή συνομιλία με δημοσιογράφους. Ερωτηθείς για τις τροπολογίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών Γ’ Τύπου, ο κ. Σαμαράς σχολίασε ότι είναι αντίθετες με το πρόσφατο άρθρο του κ. Πανούση στα Νέα.
Μάλιστα συμπλήρωσε ότι αποτυπώνουν μια ιδεολογική τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


