Έκρηξη αυτoσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού στο ΑΠΘ
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Ο εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από έξι γκαζάκια, τοποθετήθηκε σε περβάζι παραθύρου εξωτερικά του Εργαστηρίου με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην τζαμαρία του παραθύρου και στα κουφώματα, καθώς και αποχρωματισμός σε τμήμα της εξωτερικής τοιχοποιίας.
Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
- Ζαχαριάδης: Σιωπή από τους εγχώριους τραμπιστές εντός και εκτός ΝΔ για τις ρατσιστικές αθλιότητες του Τραμπ
- Γιώργος Παπαστεφάνου – Η απάντηση που έδωσε στον Μάνο Χατζιδάκι κι οδήγησε στη δυσμενή μετάθεσή του
- Ολυμπιακός – Ηλυσιακός 3-0 σετ: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- Μαραθώνος: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε