Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξι dont's για την ημέρα του γάμου σας

Εξι dont’s για την ημέρα του γάμου σας

Σας δίνουμε μερικά tips για το πώς θα αποκλείσετε μια πιθανή καταστροφή. Κάντε πράξη τις συμβουλές μας και θα μας ευχαριστείτε μετά, σας το υποσχόμαστε.

Όλγα Γιαννακοπούλου

Όσο κυλάει η μεγάλη μέρα, το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολεί, είναι να δείχνετε πανέμορφη. Αυτό ακριβώς θέλετε κι εσείς, έτσι δεν είναι; Προσέξτε, λοιπόν, να λάμπετε έτσι ώστε να είστε η τέλεια νύφη που θα θαυμάσουν οι καλεσμένοι κι εσείς θα χαίρεστε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας.
1.Μην πίνετε σαν να μην υπάρχει αύριο
Ένα μικρό ποτήρι σαμπάνιας πριν φτάσετε στην εκκλησία, είναι υπεραρκετό. Δεν θέλετε να φτάσετε πιωμένη στα σκαλιά της εκκλησίας, σε καμιά περίπτωση. Ούτε κι αργότερα όμως να το παρακάνετε με το αλκοόλ. Πολλοί οι κίνδυνοι για καταστροφή και είναι κρίμα. Σκεφτείτε τον εαυτό σας μεθυσμένο στις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.
2.Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας στενοχωρούν
Οι γραμμές έκφρασης, όπως το συνοφρύωμα θα φανούν στο πρόσωπό σας και θα χαλάσουν την εικόνα σας. Καθίστε λοιπόν, αναπαυτικά, χαλαρώστε και απλά σιγουρευτείτε ότι κάποιος άλλος που θα έχετε ορίσει κι εμπιστεύεστε, θα αναλάβει να φροντίσει τα μικροπροβλήματα που ίσως εμφανιστούν στην τελετή ή τη δεξίωση.
Παντρεύεστε τον έρωτα της ζωής σας. Χαμογελάστε λοιπόν.
3.Μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμά σας.
Κανονίστε λεπτομέρειες που θέλετε να αναλάβετε εσείς η ίδια και κανείς άλλος, από την προηγούμενη ημέρα. Αν έχετε φίλους και συγγενείς στο σπίτι που πρέπει να τους κεράσετε, σνακ κι αναψυκτικά, είναι η καλύτερη ιδέα. Έτοιμα από νωρίς σε ένα μίνι μπουφέ και ξενοιάστε, θα σερβιριστούν μόνοι τους.
4.Μην παραλείψετε το πρωινό.
Μην το ξεχάσετε, ούτε να το αποφύγετε και προς θεού μην μείνετε νηστική έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα δείχνετε πιο λεπτές μέσα στο νυφικό σας. Χρειάζεστε ενέργεια και θα την πάρετε όχι από τσιμπολογήματα αλλά από βιταμίνες και πρωτεΐνες, όπως ένα βραστό αυγό και λίγη σαλάτα.
5.Μην φορέσετε πρόχειρα εσώρουχα
Ειδικά αν το νυφικό αγκαλιάζει το σώμα σας, φροντίστε τα εσώρουχα να μην διαγράφονται. Είναι κάτι που όλοι θα προσέξουν αν συμβεί.
6.Μην δοκιμάσετε νέες τεχνικές ομορφιάς (ή προϊόντα)
Αν υπάρχει μια μέρα που πρέπει να αφήσετε τα πράγματα για τους επαγγελματίες, είναι σίγουρα ημέρα του γάμου σας. Είστε σε καλύτερη θέση παίζοντας εκ του ασφαλούς, όταν πρόκειται για την ομορφιάς γι αυτό κάντε 1-2 πρόβες πριν το τελικό μακιγιάζ για να διαλέξετε και η ώρα η καλή.

gamos.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024