Ετήσιο πρόγραμμα ιατρικών επισκέψεων και διαγνωστικών εξετάσεων με 10 ευρώ
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων «1 χρόνο υγεία» στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων «1 χρόνο υγεία» στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά.
Το πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ: www.hygeia.gr και www.mitera.gr καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital, www.facebook.com/HygeiaHospital, www.facebook.com/ygeianet από αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου έως την Παρασκευή 10 Απριλίου 2015.
Το πρόγραμμα «1 χρόνο υγεία» για ενήλικες παρέχει απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε 29 ειδικότητες στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσοκομείων, έκπτωση έως και 70% σε διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις και χρήση τηλεφωνικού κέντρου για πληροφορίες και ραντεβού όλο το 24ωρο.
Για τα παιδιά, το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά σε παιδίατρο και παιδοχειρουργό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, έκπτωση 20% για προγραμματισμένα ραντεβού σε όλες τις υπο-ειδικότητες της παιδιατρικής και έκπτωση έως και 70% για διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις.
health.in.gr
- Πάσχα στη δουλειά – Μια κανονική εργάσιμη ημέρα
- Τουρκία: Συνελήφθη στέλεχος της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα Άγκυρα
- Ο Κάρικ θέλει πάση θυσία τον Μόργκαν Ρόρτζερς στο Ολντ Τράφορντ
- ΔΝΤ: Προβλέπει πιο άκαμπτο πληθωρισμό στις ΗΠΑ λόγω του πολέμου στο Ιράν – Υποβαθμίζει την παγκόσμια ανάκαμψη
- Πεζεσκιάν στον Πούτιν: Ήταν δυνατή μια συμφωνία, αν οι ΗΠΑ σέβονταν τα διεθνή νομικά πλαίσια
- Έρχεται ο ΜΙΔΑΣ στα ακίνητα – Τι πρέπει να διορθώσουν οι ιδιοκτήτες

