Χαμηλούς τόνους επέλεξε ο αποφυλακισθείς αρχηγός της Χρυσής Αυγής
Στην πρώτη τοποθέτησή του μετά την αποφυλάκισή του ο υπόδικος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και εν όψει της δίκης της 20ής Απριλίου, επέλεξε χαμηλούς τόνους στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την πορεία διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.
Στην πρώτη τοποθέτησή του μετά την αποφυλάκισή του ο υπόδικος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος και εν όψει της δίκης της 20ής Απριλίου, επέλεξε χαμηλούς τόνους στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την πορεία διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.
Μάλιστα μιλώντας μετά τον αρχηγό της ΝΔ επέλεξε να του επιτεθεί σφοδρά λέγοντας ότι στις 25 Ιανουαρίου ο λαός ψήφισε κατά του μνημονίου. «Αν όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, το επέλεξε ο λαός με πλήρη ευθύνη. Κι αν δεν το είχε αντιληφθεί, φρόντισε να το πει η ΝΔ με την προεκλογική προπαγάνδα και τα σποτ της κινδυνολογίας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ και θα σταματήσει η καταβολή των μισθών. Άρα, ο λαός εν πλήρη γνώσει ανέλαβε την ευθύνη να ρίξει τη χώρα στα βράχια, όπως ισχυρίζονται ότι θα συμβεί», πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Επίσης, είπε ότι τα νομοσχέδια της κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις είναι πράγματι μονομερείς ενέργειες εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά όπως πρόσθεσε «όσο υπάρχει η δανειακή σύμβαση με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας έχουμε μνημόνιο». Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι «μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει τις πόλεις». «Τι παραπάνω είχαμε πει εμείς, που η κυβέρνησή του μας χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση για αυτά τα λόγια;», διερωτήθηκε.
Όσον αφορά την κυβέρνηση είπε ότι «θα δούμε τα μέτρα που θα προτείνει η κυβέρνηση -ήδη κάποια έχουν κυκλοφορήσει», τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίση και ότι «αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους δεν υπάρχει λύση στο αδιέξοδο». «Μόνο αν μειωθεί το χρέος μόνο τότε θα υπάρξει μέλλον», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέος πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ο κ. Κ. Κουτσόπουλος
- Συρία: Κίνδυνος να καταρρεύσει η εκεχειρία – Η Δαμασκός κατηγορεί τους Κούρδους ότι σκότωσαν στρατιώτες
- Ισπανία: Μεταλλικό κομμάτι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων ίσως βοηθήσει τους ερευνητές
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
