Σαμαράς: Να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση
Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση με τους εταίρους επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του. Η κυβέρνηση δεν τολμά να φέρει στη Βουλή όσα υπέγραψε στις 20 Φεβρουαρίου, αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Καραγκούνης.
Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση με τους εταίρους επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι «μόλις βγαίναμε από το πρόγραμμα και τώρα η έλλειψη ρευστότητας έχει παραλύσει την ελληνική οικονομία». Ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως «πρέπει να υπάρξει συμφωνία γρήγορα και όχι πάλι θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης, για να βγει η χώρα από την ύφεση».
Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τα περίπτερα των γουνεμπόρων της Καστοριάς, σε έκθεση στην Αθήνα, επισημαίνοντας την ανάγκη στήριξης του κλάδου.
Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης δήλωσε: «Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από την πολύ ‘σκληρή’ διαπραγμάτευση επέστρεψε στον EFSF και χρήματα που δεν ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει».
«Και τώρα αγωνίζονται να τα πάρουν πίσω, για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις» τόνισε ο κ. Καραγκούνης, προσθέτοντας: «Δεν τολμούν ακόμη να φέρουν στη Βουλή όσα υπέγραψαν στις 20 Φεβρουαρίου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή Ήφαιστος
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαρέ
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαιτούμε πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας στη Χίο
- Τζέφρι Έπσταϊν: Αποκαλύψεις «φωτιά» για την ενίσχυση ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων
- Ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη νύχτα και όρισε τη διασκέδαση για τέσσερις δεκαετίες: Ο «θρύλος» Λάκης Ραπτάκης δεν μένει πια εδώ
- Η σύλληψη Σμήναρχου για κατασκοπεία, το ΝΑΤΟ και οι υπαινιγμοί Δένδια στη Βουλή


