Σαμαράς: Να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση
Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση με τους εταίρους επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του. Η κυβέρνηση δεν τολμά να φέρει στη Βουλή όσα υπέγραψε στις 20 Φεβρουαρίου, αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Καραγκούνης.
Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση με τους εταίρους επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι «μόλις βγαίναμε από το πρόγραμμα και τώρα η έλλειψη ρευστότητας έχει παραλύσει την ελληνική οικονομία». Ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως «πρέπει να υπάρξει συμφωνία γρήγορα και όχι πάλι θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης, για να βγει η χώρα από την ύφεση».
Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τα περίπτερα των γουνεμπόρων της Καστοριάς, σε έκθεση στην Αθήνα, επισημαίνοντας την ανάγκη στήριξης του κλάδου.
Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης δήλωσε: «Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από την πολύ ‘σκληρή’ διαπραγμάτευση επέστρεψε στον EFSF και χρήματα που δεν ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει».
«Και τώρα αγωνίζονται να τα πάρουν πίσω, για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις» τόνισε ο κ. Καραγκούνης, προσθέτοντας: «Δεν τολμούν ακόμη να φέρουν στη Βουλή όσα υπέγραψαν στις 20 Φεβρουαρίου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Δημοκρατικοί καταγγέλλουν πως αποκρύφθηκαν έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν που αφορούσαν τον Τραμπ
- Το παγκόσμιο χρέος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ρεκόρ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
