Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάνης Βαρουφάκης
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλο είχε το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με ορισμένους υπουργούς και ιδίως με το υπουργό Οικονομικών θα είναι συχνές και δεν θα είναι γεγονός.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλο είχε στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Μετά τη συνάντηση, που διήρκησε περίπου 1,5 ώρα, ο υπουργός Οικονομικών αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι με τον κ. Βαρουφάκη γνωρίζεται χρόνια. «Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι υπουργός Οικονομικών. Είναι συνάδελφος, γιατί ο κ. Βαρουφάκης υπήρξε καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών» πρόσθεσε.
Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με ορισμένους υπουργούς και ιδίως με το υπουργό Οικονομικών θα είναι συχνές και δεν θα είναι γεγονός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν, ο Κόλπος και το υψηλό ρίσκο μιας παρατεταμένης κρίσης
- Αφήνουμε τον σκύλο να είναι σκύλος – Γιατί η φύση του δεν πρέπει να καταπιέζεται
- Ο Τζακ Όσμπορν έγινε ξανά πατέρας – Η κόρη του πήρε το όνομα του Όζι Όσμπορν
- Ένα μηχάνημα αξίας 5.500 ευρώ είναι το μυστικό του Ρονάλντο: Πώς αναρρώνει από τον τραυματισμό του (pics)
- Μετρό: Κλείνει στις 17:30 ο σταθμός «Σύνταγμα» λίγο πριν από την αντιπολεμική διαδήλωση
- Η Ελβετία έκλεισε την πρεσβεία της στο Ιράν μέχρι νεωτέρας

