Τουρκική πυραυλάκατος έπλεε επί τρεις ώρες ανοιχτά του Αγαθονησίου
Νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο. Τουρκική πυραυλάκατος «έκανε βόλτα» επί τρεις ώρες σε ελληνικά χωρικά ύδατα, ανοιχτά του Αγαθονησίου.
Νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο. Τουρκική πυραυλάκατος «έκανε βόλτα» επί τρεις ώρες σε ελληνικά χωρικά ύδατα, ανοιχτά του Αγαθονησίου.
Η πυραυλάκατος εισήλθε στις 08:55 το πρωί στα ελληνικά χωρικά ύδατα, όπου παρέμεινε ακινητοποιημένη, με κράτει τις μηχανές της.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, στη συνέχεια η πυραυλάκατος TCG POURAZ κινήθηκε αρχικά δυτικά και στη συνέχεια νότια και ανατολικά. Από τα ελληνικά χωρικά ύδατα εξήλθε στις 11:50 π.μ., πλέοντας νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου.
Το τουρκικό πλοίο συμμετείχε στην επιχειρησιακή εκπαίδευση Α’ τριμήνου του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Πλοίο και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούσαν την πυραυλάκατο καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου της, ανέφερε η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης


