Μυρτώ Αλικάκη: «Εάν η Κατερίνα Γώγου ήταν ζωντανή και ζούσε ανάμεσά μας θα ήθελα να τη φροντίσω»
Οι θεατροποιημένοι μονόλογοι που παρουσιάζονται εναλλάσσονται με τραγούδια και προβολές οπτικού και οπτικοακουστικού υλικού (από slideshow γνωστού και ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, αποσπάσματα από παλιές και νεότερες ταινίες στις οποίες συμμετείχε και film 8mm από το προσωπικό αρχείο του σκηνοθέτη της παράστασης Γιώργου Κορδέλλα, τραβηγμένο από τον ίδιο στο σπίτι της Κατερίνας).
Όσο για τα συναισθήματα που νιώθει για την ποιήτρια μέσα από το ρόλο της διευκρινίζει: «Nιώθω να την αγαπάω και ότι θέλω να την προστατέψω. Εάν ήταν ζωντανή και ζούσε ανάμεσά μας θα ήθελα να τη φροντίσω».
Εκτός από τη Μυρτώ Αλικάκη που ερμηνεύει αυτοβιογραφικά αποσπάσματα από κείμενα της Κατερίνας Γώγου μελοποιημένα ποιήματά της τραγουδούν η Νάνα Μπινοπούλου με τον Κώστα Χαριτάτο από την πολυσυλλεκτική παραγωγή «Πάνω κάτω η Πατησίων».
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας: πλήκτρα – Γιάννης Ζερβός: ηλ. Κιθάρα – Αντώνης Τσιάπαλης: μπάσο – Άκης Γαβαλας: τύμπανα.
Η μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στην αγαπημένη ποιήτρια και ηθοποιό Κατερίνα Γώγου θα φιλοξενηθεί στο Club του Σταυρού του Νότου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015.
Μαρία Παπουτσή
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
