Μηλιός: Η καραμέλα της πικρίας έχει καταντήσει φτηνή και αστεία
Μετά το «αντίο» που ανάρτησε την Τετάρτη το βράδυ στο twitter του o Γιάννης Μηλιός, επανήλθε με νέο tweet σήμερα το πρωί. Σε αυτό αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε νέα Πολιτική Γραμματεία και νέο υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής και τονίζει ότι «η καραμέλα της πικρίας έχει καταντήσει φτηνή και αστεία».
Μετά το «αντίο» που ανάρτησε την Τετάρτη το βράδυ στο twitter του o Γιάννης Μηλιός, επανήλθε με νέο tweet σήμερα το πρωί.
Το κόμμα επέλεξε νέα Πολ.Γραμματεία, νέο Υπεύθυνο Οικ. Πολιτικής, καμία παραίτηση.Η καραμέλα της πικρίας έχει καταντήσει φτηνή και αστεία.
— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) March 19, 2015
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μηλιός κατείχε τη θέση του τομεάρχη Οικονομικών ως μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, όμως, την τελευταία κεντρική επιτροπή δεν επανεξελέγη οπότε αυτοδικαίως αφήνει τον τομέα, τον οποίο αναλαμβάνει ο Αλέκος Καλύβης.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μηλιός αποχαιρέτησε την Τετάρτη το βράδυ το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη.
— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) March 18, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κένυα: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας
- Οι δύο όροι του Ιράν για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις
- Μετά το φινάλε του Champions League…
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Έχει ο ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρντελά σχέση με ιταλίδα πριγκίπισσα;
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI

