Μηλιός: Η καραμέλα της πικρίας έχει καταντήσει φτηνή και αστεία
Μετά το «αντίο» που ανάρτησε την Τετάρτη το βράδυ στο twitter του o Γιάννης Μηλιός, επανήλθε με νέο tweet σήμερα το πρωί. Σε αυτό αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε νέα Πολιτική Γραμματεία και νέο υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής και τονίζει ότι «η καραμέλα της πικρίας έχει καταντήσει φτηνή και αστεία».
Μετά το «αντίο» που ανάρτησε την Τετάρτη το βράδυ στο twitter του o Γιάννης Μηλιός, επανήλθε με νέο tweet σήμερα το πρωί.
Το κόμμα επέλεξε νέα Πολ.Γραμματεία, νέο Υπεύθυνο Οικ. Πολιτικής, καμία παραίτηση.Η καραμέλα της πικρίας έχει καταντήσει φτηνή και αστεία.
— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) March 19, 2015
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μηλιός κατείχε τη θέση του τομεάρχη Οικονομικών ως μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, όμως, την τελευταία κεντρική επιτροπή δεν επανεξελέγη οπότε αυτοδικαίως αφήνει τον τομέα, τον οποίο αναλαμβάνει ο Αλέκος Καλύβης.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μηλιός αποχαιρέτησε την Τετάρτη το βράδυ το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη.
— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) March 18, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο


