Έκθεση ζωγραφικής και πάρτι από την Ηλιαχτίδα για την Ημέρα Συνδρόμου Down
Έκθεση ζωγραφικής των παιδιών μελών της Ηλιαχτίδας, παρουσίαση βιβλίου και ένα πάρτι με 21 DJs διοργανώνει ο σύλλογος Ηλιαχτίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down το Σάββατο 21 Μαρτίου. Η εκδήλωση της ένωσης γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο Down πραγματοποιείται στο «Ρομάντσο» (Αναξαγόρα 3-5, μετρό Ομόνοια) από τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου έως αργά το βράδυ.
Έκθεση ζωγραφικής των παιδιών μελών της Ηλιαχτίδας, παρουσίαση βιβλίου και ένα πάρτι με 21 DJs διοργανώνει ο σύλλογος Ηλιαχτίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down το Σάββατο 21 Μαρτίου.
Η εκδήλωση της ένωσης γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο Down πραγματοποιείται στο «Ρομάντσο» (Αναξαγόρα 3-5, μετρό Ομόνοια) από τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου έως αργά το βράδυ.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει
- Έκθεση ζωγραφικής των παιδιών μελών της Ηλιαχτίδας. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 11:00 π.μ. ως αργά το βράδυ.
- Παρουσίαση του βιβλίου Η χελιδόνα η Φενέλη και ο Αλήτης ο σπουργίτης της Ελένης Γκιργκινούδη, Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός, στις 4 το απόγευμα. Η αφήγηση του βιβλίου θα γίνει από την θεατρική ομάδα ‘Eν δυνάμει’ της Θεσσαλονίκης.
- Χορό (πάρτι) με μουσική που θα παίξουν 21 DJs από τις 5:00 μ.μ. ως τις 3:30 π.μ.
Είσοδος ελεύθερης συνεισφοράς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
- Ο Λόγκαν Πολ «ρευστοποιεί» τον θησαυρό του: Στο σφυρί η ακριβότερη κάρτα Pokémon
- ΣΥΡΙΖΑ: Αναχρονιστική και προσχηματική η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης ενάντια στο συγκρότημα Pagan
- «Ψάχνεται» για Λαρεντζάκη ο ΠΑΟΚ
- Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 17χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις νεαρούς