Πορεία αντεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας
Πορεία με αφετηρία το Μοναστηράκι και κατεύθυνση προς το Σύνταγμα έκαναν το απόγευμα της Τρίτης αντιεξουσιαστές. Νωρίτερα, αποκλεισμένη για λίγη ώρα παρέμεινε η οδός Σόλωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, καθώς από το εσωτερικό της Νομικής Σχολής οι καταληψίες εκτόξευαν στον δρόμο διάφορα αντικείμενα.
Πορεία με αφετηρία το Μοναστηράκι και κατεύθυνση προς το Σύνταγμα έκαναν το απόγευμα της Τρίτης περίπου 700 αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Νωρίτερα, αποκλεισμένη για λίγη ώρα παρέμεινε η οδός Σόλωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, καθώς από το εσωτερικό της Νομικής Σχολής οι καταληψίες εκτόξευαν στον δρόμο διάφορα αντικείμενα.
Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής το κτίριο της Νομικής Σχολής τελεί υπό κατάληψη, από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ (υψίστης ασφαλείας) και των αντιτρομοκρατικών νόμων, αλλά και την απελευθέρωση των συγγενών των κρατουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
