Πορτο…Γαλλικά του Κριστιάνο σε οπαδούς της Ρεάλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεστόμισε μερικά... γαλλικά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με τη Λεβάντε, έπειτα από τις αποδοκιμασίες προς εκείνον και τους συμπαίκτες του στον αγώνα με τη Λεβάντε. Το... κακό για τον Πορτογάλο σούπερσταρ είναι ότι τον συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός και έπειτα από αρκετές επαναλήψεις και... ζουμ στην εικόνα, ο Κριστιάνο φαίνεται να λέει στους οπαδούς της ομάδας του «Foda-se» που στα πορτογαλικά σημαίνει «άντε γαμ...τε»!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεστόμισε μερικά… γαλλικά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με τη Λεβάντε, έπειτα από τις αποδοκιμασίες προς εκείνον και τους συμπαίκτες του στον αγώνα με τη Λεβάντε.
Το… κακό για τον Πορτογάλο σούπερσταρ είναι ότι τον συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός και έπειτα από αρκετές επαναλήψεις και… ζουμ στην εικόνα, ο Κριστιάνο φαίνεται να λέει στους οπαδούς της ομάδας του «Foda-se» που στα πορτογαλικά σημαίνει «άντε γαμ…τε»!
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη

