Πορτο…Γαλλικά του Κριστιάνο σε οπαδούς της Ρεάλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεστόμισε μερικά... γαλλικά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με τη Λεβάντε, έπειτα από τις αποδοκιμασίες προς εκείνον και τους συμπαίκτες του στον αγώνα με τη Λεβάντε. Το... κακό για τον Πορτογάλο σούπερσταρ είναι ότι τον συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός και έπειτα από αρκετές επαναλήψεις και... ζουμ στην εικόνα, ο Κριστιάνο φαίνεται να λέει στους οπαδούς της ομάδας του «Foda-se» που στα πορτογαλικά σημαίνει «άντε γαμ...τε»!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεστόμισε μερικά… γαλλικά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με τη Λεβάντε, έπειτα από τις αποδοκιμασίες προς εκείνον και τους συμπαίκτες του στον αγώνα με τη Λεβάντε.
Το… κακό για τον Πορτογάλο σούπερσταρ είναι ότι τον συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός και έπειτα από αρκετές επαναλήψεις και… ζουμ στην εικόνα, ο Κριστιάνο φαίνεται να λέει στους οπαδούς της ομάδας του «Foda-se» που στα πορτογαλικά σημαίνει «άντε γαμ…τε»!
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442