Κιλκίς: 15χρονος σκοτώθηκε σε εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ
Παγίδα θανάτου έγιναν για έναν 15χρονο οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, την ώρα που έπαιζε με συνομήλικο φίλο του. Το νεαρό αγόρι υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Παγίδα θανάτου έγιναν για έναν 15χρονο οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, την ώρα που έπαιζε με συνομήλικο φίλο του. Το νεαρό αγόρι υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πολυκάστρου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 15χρονοι φίλοι έπαιζαν σε σιδηροδρομικές γραμμές που δεν χρησιμοποιούνται, όταν κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο ανέβηκε σε εγκαταλελειμμένη μηχανή αμαξοστοιχίας, όπου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό δίκτυο των γραμμών, με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο φίλος του είναι καλά στην υγεία του, παρά το σοκ που υπέστη. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»

