Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση φοβάται μην πάρει την τρόικα καμία κάμερα
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την ότι «φοβάται μην έρθουν τα κλιμάκια της τρόικας στην Αθήνα και τους πάρει καμία κάμερα». «Ο κ. Βαρουφάκης έχει καταφέρει να βάλει όλη την Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα» τόνισε.
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την ότι «φοβάται μην έρθουν τα κλιμάκια της τρόικας στην Αθήνα και τους πάρει καμία κάμερα».
Έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» και σημείωσε ότι «η κυβέρνηση συνομιλεί στις Βρυξέλλες με τους ίδιους που συνομιλούσαμε κι εμείς». Στο μεταξύ, πρόσθεσε ότι η οικονομία βυθίζεται και θα χαθεί και ο στόχος 1,5% του πλεονάσματος.
«Ο κ. Βαρουφάκης έχει καταφέρει να βάλει όλη την Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα» τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Έστρεψε τα βέλη του και κατά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, χαρακτηρίζοντάς τον «καλύτερο φίλο της ΑΔΕΔΥ» και διερωτήθηκε αν η μεταρρύθμιση στο Δημόσιο θα γίνει με 40.000 μονιμοποιήσεις.
Για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι «δεν κάνει καλό στη χώρα αυτή η ακραία ρητορική και αυτού του είδους η πόλωση».
Όσον αφορά στα εσωκομματικά της ΝΔ είπε ότι ο κ. Σαμαράς δεσμεύθηκε να αλλάξει πολλά και ένα από αυτά πρέπει να είναι να υπάρξουν πιο συλλογικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων στο κόμμα.
«Το ζήτημα της αλλαγής αρχηγού, μπαίνει με δύο τρόπους: Ή να παραιτηθεί ο ίδιος, ή να το ζητήσει το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ή της Πολιτικής Επιτροπής… Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κόμματα».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής