Βουλευτές του Ποταμιού κατηγορούν τον Καμμένο για ακραίο λαϊκισμό
Για ακραίο λαϊκισμό, αμετροέπεια, απουσία αισθητικής και άρνηση του ορθού λόγου, επικρίνουν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, με δήλωσή τους, οι βουλευτές του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός τονίζοντας: «Δεν αντιλαμβάνεται ο κύριος πρωθυπουργός ότι ο εθνολαϊκισμός στους υπερευαίσθητους τομείς της Εθνικής Άμυνας και της Εξωτερικής πολιτικής οδηγεί μοιραία σε νέες εθνικές περιπέτειες;».
Για ακραίο λαϊκισμό, αμετροέπεια, απουσία αισθητικής και άρνηση του ορθού λόγου, επικρίνουν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, με δήλωσή τους, οι βουλευτές του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός τονίζοντας: «Δεν αντιλαμβάνεται ο κύριος πρωθυπουργός ότι ο εθνολαϊκισμός στους υπερευαίσθητους τομείς της Εθνικής Άμυνας και της Εξωτερικής πολιτικής οδηγεί μοιραία σε νέες εθνικές περιπέτειες;».
Σύμφωνα με τους δύο βουλευτές, αφορμή για τη δήλωσή τους αποτελεί η σύσκεψη που συγκλήθηκε στο υπουργείο Άμυνας, τη Δευτέρα, με θέμα τον προγραμματισμό εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Οι κύριοι Δανέλλης και Ψαριανός αναφέρουν στη δήλωσή τους: «Αφού ανασυγκροτήσαμε τη ΜΟΜΑ επιδιώκοντας την “ανάπτυξη” με μεθόδους της δεκαετίας του ’50, αφού αποφύγαμε την τραγικότητα μιας δεύτερης πυρπόλησης της Μονής στο Κούγκι κρατώντας το λάβαρο της εθνικής κυριαρχίας ακόμα υψηλότερα, αφού οι τυχεροί “βάρβαροι” Βερολινέζοι απέφυγαν την εισβολή από τα στίφη των προερχόμενων από τη χώρα μας τζιχαντιστών, αφού θεωρήσαμε σκόπιμο να ξυπνήσουμε τις μνήμες των Ιμίων, αφού στηλιτεύσαμε για έλλειψη πατριωτισμού την Ελληνική Ισραηλιτική κοινότητα, εξαιτίας της δήθεν απαλλαγής της από την εισφορά φόρων στο ελληνικό δημόσιο, αφού ορίσαμε την ΕΛΔΥΚ ως την εμπροσθοφυλακή των νέων ένδοξων εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων του Έθνους, αφού αποφύγαμε τον εθνικό εξευτελισμό της διαπραγμάτευσης “πεσμένοι στα τέσσερα”, ήρθε η ώρα οι Έλληνες μαθητές να ενημερωθούν καταλλήλως από το “αρμόδιο” για την καταγραφή και τη διδασκαλία της Ιστορίας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Είναι τα αιολικά και ηλιακά πάρκα απειλή για τις μέλισσες; Τι λέει το υπουργείο Περιβάλλοντος
- Καιρός: Με σκόνη και λασποψιχάλες η επιστροφή των εκδρομέων – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη


