Μοσκοβισί: Ισορροπημένες οι αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα
Για ισορροπημένες αποφάσεις που επιτρέπουν την έναρξη της τεχνικής επεξεργασίας των προτάσεων με τις ελληνικές αρχές, έκανε λόγο σήμερα Τρίτη ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup. Προσερχόμενος στo Συμβούλιο Ecofin ο κοινοτικός επίτροπος τόνισε την ανάγκη υλοποίησης του καταλόγου που παρουσίασε η Ελλάδα μέσα από νομοθετικές προτάσεις και διοικητικές αποφάσεις.
Για ισορροπημένες αποφάσεις που επιτρέπουν την έναρξη της τεχνικής επεξεργασίας των προτάσεων με τις ελληνικές αρχές, έκανε λόγο σήμερα Τρίτη ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.
Προσερχόμενος στo Συμβούλιο Ecofin ο κοινοτικός επίτροπος τόνισε την ανάγκη υλοποίησης του καταλόγου που παρουσίασε η Ελλάδα μέσα από νομοθετικές προτάσεις και διοικητικές αποφάσεις. Υποστήριξε ακόμη ότι πρόκειται για δράσεις σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο που θα διεξαχθούν σε Βρυξέλλες και Αθήνα.
Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι αν ο όρος τρόικα δεν είναι αποδεκτός από την Ελλάδα, «κάτι το οποίο μπορώ να κατανοήσω και η ελληνική κυβέρνηση το έχει καταστήσει σαφές», υπάρχει η αναγνώριση μέσα από την επιστολή του κ. Βαρουφάκη προς τον κ. Ντάισελμπλουμ για στενή συνεργασία με τους θεσμούς.
#ECOFIN Council – Doorstep European Commissioner @pierremoscovici on #Greece http://t.co/h5P2d2nRaH pic.twitter.com/h6I2qyWRZK
— EU Council TV News (@EUCouncilTVNews) March 10, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε πείσμα όσων λέει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αισθάνονται ότι σήμερα η οικονομική τους κατάσταση είναι καλύτερη
- Τέλος στη διαμάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ
- Δένδιας για επέτειο απελευθέρωσης Ιωαννίνων: Ορόσημο της νεότερης ελληνικής ιστορίας
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442