Χανιά: Πτώμα εντοπίστηκε σε ρέμα στον Πλατανιά Χανίων
Η σορός ενός 83χρονου άντρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ρέμα στην περιοχή του Νιού Χωριού στον Πλατανιά Χανίων. Νωρίτερα σε άλλη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιχείρηση διάσωσης ενός άντρα που παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ προσπαθούσε να τον διασχίσει με το αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο άτυχος άντρας πιθανότατα επιχείρησε να διασχίσει το φουσκωμένο ρέμα, αλλά έπεσε μέσα και παρασύρθηκε από τα νερά.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική προκειμένου να ανασύρει τη σορό από τα νερά του ρέματος που διασχίζει το χωριό.
Νωρίτερα σε άλλη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιχείρηση διάσωσης ενός άντρα που παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ προσπαθούσε να τον διασχίσει με το αυτοκίνητό του.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας ένας οδηγός προσπάθησε να διασχίσει το ρέμα στο Πάνω Γεράνι του Δήμου Πλατανιά με το αυτοκίνητό του, το οποίο, όμως, έχει «φουσκώσει» πολύ από τις βροχοπτώσεις.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν σώο και ασφαλή τον άντρα, με το αυτοκίνητο να παρασύρεται από την δύναμη του νερού και να έχει υποστεί πολλές ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
