Μεγάλης έκτασης στρατιωτικές ασκήσεις στη νότια Ρωσία, και στην Κριμαία
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν μεγάλης έκτασης στρατιωτικά γυμνάσια, με τη συμμετοχή πάνω από 2.000 στρατιωτών, στις νότιες περιοχές της Ρωσίας. Οι ασκήσεις διεξάγονται μεταξύ άλλων και στην Κριμαία, ενώ περιλαμβάνουν και αξιοποίηση βάσεων στην Αμπχαζία και τη Νότια Οσσετία.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν μεγάλης έκτασης στρατιωτικά γυμνάσια, με τη συμμετοχή πάνω από 2.000 στρατιωτών, στις νότιες περιοχές της Ρωσίας.
Οι ασκήσεις, σύμφωνα με το ρωσικό Interfax, διεξάγονται μεταξύ άλλων και στην Κριμαία, η προσάρτηση της οποίας στη Ρωσία είναι μία από τις πιο ακανθώδεις πλευρές της ουκρανικής κρίσης.
Οι ασκήσεις θα διαρκέσουν, σύμφωνα με τη Μόσχα, μέχρι τις 10 Απριλίου και γίνονται στις ομοσπονδιακές περιφέρειες του Βόρειου και του Νότιου Καυκάσου.
Πέραν της Κριμαίας, στις ασκήσεις θα αξιοποιηθούν και βάσεις στην Αμπχαζία και τη Νότια Οσσετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
- Από τη σούβλα στο story – Το Πάσχα στην εποχή των social media
- Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ για το Μουντιάλ του 2022: «Ήταν σαν να είχα πεθάνει…»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Χέρι -χέρι στη Μύκονο ανταλλάσσουν φιλιά
