Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στον «Ευαγγελισμό» καταγγέλλουν οι γιατροί
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η λειτουργία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λόγω των τραγικών ελλείψεων σε νοσηλευτικό, ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ). Οι κενές θέσεις συνολικά ανέρχονται σε 1.000.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η λειτουργία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λόγω των τραγικών ελλείψεων σε νοσηλευτικό, ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ). Οι κενές θέσεις συνολικά ανέρχονται σε 1.000.
Η επιτροπή της ΕΙΝΑΠ στο νοσοκομείο κατέγραψε «τις πιο κραυγαλέες ελλείψεις σε γιατρούς» και όπως αναφέρει 100 θέσεις ειδικευμένων και 70 ειδικευόμενων είναι κενές, εκτιμώντας ότι το επόμενο διάστημα δεν θα καλύπτονται πολλά τμήματα.
Όπως σημειώνεται, το προσωπικό δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο δουλειάς, ενώ σχεδόν οι μισοί γιατροί και κυρίως οι ειδικευόμενοι είναι εξουθενωμένοι και δεν μπορούν να αποδώσουν όσο απαιτείται.
Οι εξαγγελίες, όπως αναφέρει η επιτροπή, για πρόσληψη 716 μονίμων γιατρών και 300 επικουρικών σε όλη τη χώρα, δεν μπορούν να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές ανάγκες.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ
- Βίντεο από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας που έκανε απάτες με κέρδη 3 εκατ. ευρώ
- Επισφραγίζει τη διαχωριστική γραμμή με Μητσοτάκη ο Καραμανλής – Με έτοιμο μηχανισμό για νέο κόμμα ο Σαμαράς
- Καταργεί την αύξηση της τιμής του ντίζελ για τους αλλοδαπούς οδηγούς η Σλοβακία
- Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford εγκατέλειψε την Μεσόγειο
- «Έμπιστος φίλος» – Οι μισοί νέοι στην Ευρώπη απευθύνονται στα chatbot για συναισθηματική στήριξη

