Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στον «Ευαγγελισμό» καταγγέλλουν οι γιατροί
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η λειτουργία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λόγω των τραγικών ελλείψεων σε νοσηλευτικό, ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ). Οι κενές θέσεις συνολικά ανέρχονται σε 1.000.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η λειτουργία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λόγω των τραγικών ελλείψεων σε νοσηλευτικό, ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ). Οι κενές θέσεις συνολικά ανέρχονται σε 1.000.
Η επιτροπή της ΕΙΝΑΠ στο νοσοκομείο κατέγραψε «τις πιο κραυγαλέες ελλείψεις σε γιατρούς» και όπως αναφέρει 100 θέσεις ειδικευμένων και 70 ειδικευόμενων είναι κενές, εκτιμώντας ότι το επόμενο διάστημα δεν θα καλύπτονται πολλά τμήματα.
Όπως σημειώνεται, το προσωπικό δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο δουλειάς, ενώ σχεδόν οι μισοί γιατροί και κυρίως οι ειδικευόμενοι είναι εξουθενωμένοι και δεν μπορούν να αποδώσουν όσο απαιτείται.
Οι εξαγγελίες, όπως αναφέρει η επιτροπή, για πρόσληψη 716 μονίμων γιατρών και 300 επικουρικών σε όλη τη χώρα, δεν μπορούν να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές ανάγκες.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνέντευξη: Η κίνηση των «προθύμων» στα μπλόκα κάνει ακόμα πιο προκλητικό τον Μητσοτάκη – Η «πάσα» και οι… «τραμπούκοι»
- Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του για τον τελικό του Betsson Super Cup: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z

