Ενημέρωση ευρωβουλευτών από Ντράγκι, Γιούνκερ και Τουσκ για Ελλάδα
Για τις εξελίξεις στην Ελλάδα αναμένεται να ενημερώσουν, μεταξύ άλλων, σήμερα τους ευρωβουλευτές ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ.
Για τις εξελίξεις στην Ελλάδα αναμένεται να ενημερώσουν, μεταξύ άλλων, σήμερα τους ευρωβουλευτές ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ.
Βασικά θέματα της ενημέρωσης που θα διεξαχθεί στις 6 ώρα Ελλάδος στις Βρυξέλλες είναι τα αποτελέσματα της άτυπης συνόδου κορυφής της 12ης Φεβρουαρίου, η Οικονομική και Νομισματική Ένωση και οι εξελίξεις σε Ελλάδα και Ουκρανία.
Βάρος αναμένεται να δοθεί στους τρόπους κάλυψης των βραχυπρόθεσμων χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας , θέμα για το οποίο αναμένεται να ερωτηθεί ο Μάριο Ντράγκι.
Σημειώνεται πως στην επιστολή που έστειλε χθες ο Μάριο Ντράγκι στον Γερούν Ντάισελμπλουμ για την λίστα μεταρρυθμίσεων που πρότεινε η Ελλάδα ανέφερε πως είναι ξεκάθαρο πως η βάση για να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αξιολόγηση, και επίσης για οποιεσδήποτε περαιτέρω ρυθμίσεις, θα είναι οι υπάρχουσες δεσμεύσεις στο τρέχον Μνημόνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το εφιαλτικό σενάριο για το παγκόσμιο εμπόριο: Υπάρχουν χειρότερα εμπόδια από τα Στενά του Ορμούζ
- Το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο των θρησκευτικών ηγετών των Καθολικών στον Πανάγιο Τάφο
- Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – Πρότεινε μείωση 50% στις αποδοχές του
- Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια με 114 προσαγωγές
- Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι εις βάρος 16χρονου
- Ινσουλίνη σε χάπι ίσως καταργήσει σύντομα τις ενέσεις για εκατομμύρια διαβητικούς
