Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τη χαμηλότερη τηλεθέαση των τελευταίων 6 ετών κατέγραψε η απονομή των Όσκαρ

Τη χαμηλότερη τηλεθέαση των τελευταίων 6 ετών κατέγραψε η απονομή των Όσκαρ

Tα χαμηλότερα ποσοστά των τελευταίων έξι ετών κατέγραψε η τηλεθέαση της τελετής των 87ων βραβείων της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που έγινε στην επιβλητική αίθουσα του Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την τελετή των Όσκαρ που μετέδωσε το ABC παρακολούθησαν 36,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τα χαμηλότερα ποσοστά των τελευταίων έξι ετών κατέγραψε η τηλεθέαση της τελετής των 87ων βραβείων της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που έγινε στην επιβλητική αίθουσα του Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την τελετή της απονομής των Όσκαρ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC παρακολούθησαν 36,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το σόου που παρουσίασε ο ηθοποιός Πάτρικ Χάρις προσέλκυσε 16% λιγότερους τηλεθεατές από την περσινή τελετή με οικοδέσποινα την Έλεν ΝτεΤζένερις.

Η απονομή των περσινών βραβείων που παρουσίασε η διάσημη αμερικανίδα κωμικός προσέλκυσε 43,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, που ήταν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό από το 2000.

Η τελετή των βραβείων Όσκαρ προσελκύει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαιρουμένων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Η φετινή τελετή όμως κατέγραψε τη χαμηλότερη τηλεθέαση από το 2009. Η μαύρη κωμωδία «Birdman» κέρδισε τέσσερα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας και του καλύτερου σκηνοθέτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024