
Ελαφρά διάσειση ο Αλόνσο, παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο
Σε μονάδα εντατικής θεραπείας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένας κίνδυνος, νοσηλεύεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος την Κυριακή είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών στην πίστα της Βαρκελώνης. Ο Ισπανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, υπέστη διάσειση, και η παρουσία του στην εντατική είναι φυσιολογική σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού όπως ανακοίνωσε η McLaren ο Αλόνσο είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Σε μονάδα εντατικής θεραπείας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένας κίνδυνος, νοσηλεύεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος την Κυριακή είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών στην πίστα της Βαρκελώνης.
Ο Ισπανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, υπέστη ελαφρά διάσειση, και η παρουσία του στην εντατική είναι φυσιολογική σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού όπως ανακοίνωσε η McLaren ο Αλόνσο είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
«Το ατύχημα του Φερνάντο είναι ένα από αυτά που μπορούν να συμβούν κατά την διάρκεια δοκιμαστικών», ήταν κάποια από τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της McLaren, Ερικ Μπουγιέρ.
Έτσι λοιπόν ο Φερνάντο Αλόνσο θα υποβληθεί σε κάποιες ακόμα εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ θα είναι απολύτως έτοιμος για την «εκκίνηση» του φετινού πρωταθλήματος σε τρεις εβδομάδες στο γκραν πρι της Αυστραλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –




